• lipo600-copy-1

Lipo plusz – haslaposító koktél

Legyen lapos a hasad, karcsú a derekad!

A legtöbb ember a hasára hízik és gyakran egy sikeres fogyókúrát követően sem tűnnek el a hasi zsírpárnák, úszógumik. Van itt valami, ami égeti a zsírt és laposítja a hasat!

Haslapító koktélnak is nevezhetjük a 12 illatos gyógynövény kivonatát tartalmazó fogyasztó, méregtelenítő italt. A koktél elvégzi a belek salaktalanítását és erősen égeti a zsírt. Búcsút inthetünk az évek óta magunkon cipelt úszóguminak.

Hogyan lehetséges ez?

A gyógynövényeket olyan kombinációban tartalmazza az ital, amelyek természetes úton gyorsítják az anyagcserét, és a zsírok bontását.

Könnyűnek fogjuk érezni magunkat és nem kell aggódnunk a hasi zsírpárnák okozta egészségügyi kockázatok miatt sem.

Hogyan használjuk?

Naponta 1,5 l ásványvízhez kell adnunk 25 ml Lipo pluszt, és egész napra elosztva iszogatnunk. Így különösebb megerőltetés, életmódváltás nélkül tisztíthatjuk szervezetünket és figyelhetjük, hogyan lesz napról napra laposabb, feszesebb a hasunk. Elég egy normális, egészséges étrendet követni a kúra alatt.

Mintha kicseréltek volna…

A tisztító kúra befejeztével úgy érzed majd, mintha kicseréltek volna és valóban ez is történik, a téli fáradtság helyére tavaszi frissesség költözik, a súlyfelesleg már csak régi emlék, a tükör előtt állva új, karcsú vonalainkkal büszkélkedhetünk.

Komolyan veszed  a fogyást? Segítünk!

Rendeld meg a minimumkúrát kedvezménnyel:

3 üveg Lipo+ ára: 16 185 Ft helyett 15 185 Ft + 1250 Ft szállítási költség 

Minimumkúra kedvezménnyel!>>

5.395,00 Ft

5.395,00 Ft

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Lipo plusz – haslaposító koktél” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.